+7 (499) 390-47-06, 8 (499) 39-04-706
111024, г. Москва, ул. Авиамоторная, дом 50, корп. 2, Время работы с 9:00 до 17:00 E-mail: sales@diveiris.ru

Рыба. Морепродукты

Товаров найдено: 62
Показывать по: 20 100 200 500 1000 3000 все

Предлагаем вашему вниманию миниатюрное издание "100 рыбных блюд". Книгу можно прикрепить на металлическую поверхность с помощью небольшого магнита.

Последнее время рыбы стало меньше. Везде. А есть ее необходимо. И из того, что все же можно купить в наших магазинах, вы по нашей книге приготовите вкусные блюда. На закуску, на первое и второе, и что-нибудь рыбное в тесте.

A Visual Guide to Sushi-Making at Home is the first authoritative, visual, stylish, how-to guide for making sushi at home. This handbook includes popular sushi, sashimi and sushi-style recipes by the Japanese-born and classically trained chef and owner of San Francisco`s Ame restaurant. The book pro

Rick Stein`s lifelong passion for cooking fish and shellfish has formed the foundation of his award-winning restaurants and taken him around the world, discovering innovative new recipes, exciting ingredients and the best preparation techniques. In this completely revised, updated and re-designed ed

"Fish: Recipes from the Sea" features over 200 authentic Italian home cooking recipes for preparing fish and seafood, carefully collected from the Silver Spoon kitchen. From traditional seafood groups to simple grilled fish with herbs, the recipes in Fish are simple and authentic, explained with cle

Here are Rick Stein`s top 100 fish and seafood recipes from all over the world. From light meals and quick lunches, pasta, rice and noodle dishes as well food to share, there is a recipe for every level of skill and occasion. Rick Stein`s passion for flavour and enthusiasm for food shine through hi

Over the years, through his television programmes and books, Rick Stein has done much to inform us about fish and to encourage us to cook it for ourselves. However, many of us still feel nervous about cooking it at home. Rick Stein`s Seafood brings together his knowledge and expertise, and includes

Rick (and Chalky his trusty dog) discover great seafood dishes and small delicacies amongst the tidal estuaries, shingle banks and rocky shores of Britain. Rick travels from the bleak Suffolk coast where fishermen scrape a living catching cod to the wild, clear waters of Scotland`s lochs bringing

Britain`s number one bestselling seafood cookery author embarks on a world tour of seafood cuisine and creates over 150 fabulous new fish dishes inspired by his travels. Having sold over 100,000 copies in hardback, Rick Stein`s bestseller is now available in paperback. Rick travels to some of the

Salmon is one of most consumed seafood in North America, not only for its exceptional flavor and versatility, but for its undeniable health benefits. Rich in Omega-3s, it`s a rich protein source for those looking to eat healthier, consume less meat, or transitioning to a paleo or pescatarian diet. S

Poke has hit the mainland! Meaning "to slice or cut" in Hawaiian, poke is pieces of raw ahi marinated in soy sauce and sesame oil and topped with seaweed. The dish has a long history in Hawaii: It originated as simple sustenance, the raw fish just a way to eat and live on an island. But it has survi

Эта книга о рыбе, рыбалке и рыбаках. Мало того - в ней есть рыбные КУЛИНАРНЫЕ РЕЦЕПТЫ. А еще эта книга о Красоте нашей Прекрасной Земли. Вместе с авторами Вы побываете на Сахалине, Таймыре, в Охотском море и реках, впадающих в него, в Саянах, близ Байкала, на Карельском перешейке и... в Санкт-Петерб

Автор: Александра Марчук, Марина Галкина, Владимир Иориш,

Селедка считается в России традиционным блюдом, и редкий праздничный стол обходится без нее. Как правило, сельдь употребляют в соленом и, реже, в копченом виде, но неизменно холодную. Обычными "хитами" нашего праздничного стола - селедкой под шубой и селедкой с картошечкой и лучком - уже никого не у

Рыба — обязательная составляющая здорового питания. А блюда из красной рыбы не только полезны, но и вкусны, особенно если приготовить их по рецептам, представленным в нашей книге. Здесь вы найдете не только традиционные, но и современные закуски, салаты, первые и вторые блюда, а также выпечку. Это п

Автор: Г. А. Серикова,